ЗАПРАЦЮВАВ САЙТ #ТЕСТПОРУЧ: ПЕРЕВІРИТИСЬ НА ВІЛ ТЕПЕР ЩЕ ПРОСТІШЕ

За лічені хвилини testporuch.phc.org.ua допомагає зрозуміти власні ризики щодо ВІЛ і пропонує зручні опції абсолютно безоплатного та конфіденційного тестування. Пройти діагностику можна навіть вдома, замовивши доставку орального тесту поштою. Така опція доступна в неурядових організаціях.

Як це працює?

У максимально лаконічній та зрозумілій формі #ТЕСТпоруч дає відповіді на ключові питання: чому ВІЛ стосується саме мене, як дізнатись свій статус і що робити далі. На сайті представлено простий алгоритм дій і запропоновано різні варіанти, як максимально швидко і зручно пройти безоплатне тестування. Ви зможете знайти найближчий пункт тестування на карті, перейти у спеціальний чат-бот у Telegram, зателефонувати на гарячу лінію з питань ВІЛ/СНІД або замовити тест поштою — для себе і близьких. Незалежно від того, який маршрут обрали, незмінними залишаються:

конфіденційність — ніхто не дізнається про ваш статус без вашої згоди;

безоплатність — ані за тест, ані за послуги тестування не доведеться платити ані гривні;

швидкістьочікування результатув середньому займає 15 хвилин.

Чому це важливо?

Завдяки досягненням сучасної медицини та використанню антиретровірусних препаратів для лікування ВІЛ-інфекції, сьогодні людина з ВІЛ може жити повноцінне довге,щасливе і здорове життя. Але для цього передусім потрібно знати свій статус і, як мінімум, раз на рік оновлювати цю інформацію — тобто, проходити тестування. Перевірятись і знати — в сотні разів безпечніше, ніж уникати цього питання. Крім того, знання ВІЛ-статусу — не лише прояв турботи про своє здоров’я, а й справжнє піклування про рідних, коханих і дорогих серцю людей, з якими контактуєте.

Поділитися:
Дивитись більше:
01.05.2024

В Україні розроблено  Платформу допомоги врятованим

 

https://www.help-platform.in.ua...

25.04.2024

Вакцинація — це безпечний та ефективний спосіб захисту дітей та дорослих від небезпечних інфекційних хвороб та їхніх...

Приймальня:
КНП "Тальнівський ЦПМСД" ТМР:
GPS: 48.894784392576, 30.685329437256
Графік роботи:
пн-пт 8:00-18:00
сб 8:00-14:00
нд 9:00-11:00

КНП "Тальнівський ЦПМСД" ТМР

КНП "Тальнівський ЦПМСД" ТМР